De Casteleer logo

Faciliteiten

KRUIDENWEI

FACILITEITEN en INFRASTRUCTUUR :
de volledige Kruidenwei, de serre (60 zit- of 90 staanplaatsen), de wagen met terras (12 tal zitplaatsen), de grasvelden, de WC wagen, Ofyr (BBQ) en kampvuur, koeling, ijskast en diepvriezer.

KAMPEREN :
Dit kan eventueel worden afgesproken.

TAFELS EN STOELEN :

  • Aantal tafels serre of buiten  : 10 stuks  (4 tot 6 personen per tafel)
  • Aantal zitplaatsen Serre : 60 aan de tafels
  • Aantal staan tafels : 3 in de serre en/of op gazon (indien nodig kunnen meerdere staantafels worden bij gehuurd).
  • Terras stoelen : 26 stuks (te laag om als tafelstoel te dienen) wel goed voor drinks, kampvuur etc.
  • Biertafels 2 met telkens 2 zitbanken
  • Als er meer zit of staan plaatsen moeten zijn dienen we een tent bij te zetten en XX stoelen bij te huren.

DANSVLOER :
Als dansvloer kan de serre worden gebruikt. Eventueel kan er ook buiten op de gazon een dansvloer worden voorzien. Alternatief is een party tent plaatsen (zie extra tent) met dansvloer.

EXTRA TENT :
Indien nodig kan er een tent van 4 op 8 bij geplaatst worden (type ‘party tent’ met als kostprijs 150 euro, dit is inclusief opstellen en afbreken).

Wilt u hier ook een houtenvloer in is er een extra kost van 3euro/m2 (hetzij 120 euro). Dit wordt aangeraden indien het regenachtig weer is.

Grotere en andere soorten tenten kunnen ook worden voorzien naar noodzaak, hiervoor kan een prijs worden doorgegeven.  Verlichting van de extra tent wordt voorzien. Indien er speciale wensen qua verlichting of versiering zijn kan dit worden besproken.

TAFELVERSIERING :
De Kruidenwei kan de tafels en statafels voorzien van een kleine of grotere versiering. Dit kan gaan van een kaarsje met een bloemetje uit De Kruidenwei of andere versiering desgewenst.

Vb : een sobere versiering namelijk een theelichtje met een klein bloemetje uit De Kruidenwei  : 2 euro per tafel of stuk afhankelijk van de gewenste versiering.

TOILET :
Er is standaard 1 WC wagen met 1 toilet inbegrepen. Handen kunnen gewassen worden en WC papier wordt voorzien. Een 30 tal handdoekjes worden ook voorzien. Vanaf meer dan 60 personen raden we aan een extra toilet te voorzien. Dit kan een WC-wagen zijn met een toilet voor heren en ééntje voor dames (kostprijs is rond de 350 euro) of een gewone ‘dixie’ zijn die wordt bijgeplaatst (dan is de kost 70 euro), voor twee extra dixies is de prijs 120 euro.  (aanbrengen en afvoeren inclusief). Indien er een WC-wagen of Dixie’s extra moeten worden voorzien dient dit 3 maanden op voorhand doorgegeven te worden.

PARASOL :
Standaard is er 1 parasol (3,5m diameter) voorzien.

CONCEPT :
Bij goed weer : Kan er zowel binnen of buiten vertoeven worden gekozen. In de serre kunnen een XX aantal tafels worden opgesteld met een XX tal zitplaatsen.  Vooraan in de serre worden de statafels opgesteld (mss. ook enkele buiten). Dit kan later de dansvloer worden. Buiten op het grasveld worden de andere tafels opgesteld. Dit in een lange rij en overdekt met een taupe tarpa (zie foto).

Bij slecht weer: worden de tafels in de serre en de eventueel gehuurde tent gezet. In de serre is op dit moment plaats voor 60 zittende of 40 zittende en 30 staande personen.

Er is ook nog de “groene wagen” met terras welke een 10 tot 12 mensen kan plaatsen.

VERWARMING :
Hoewel er in de serre een behoorlijke beschutting is blijft het vooral een buitengevoel locatie. In geval dat het toch te koud zou zijn kunnen de serre en tenten verwarmd worden. Dit is een extra kost van om en bij de 35 euro per gasbrander inclusief volledig verbruikte gas bus. Gasverbruik wordt aangerekend per verbruik. Er zijn 2 hitte blazers en 2 verwarmingspalen ter beschikking. Bij temperaturen onder de 20 graden zijn deze ook nodig om de serre voldoende te verwarmen.

KAMPVUUR :
Er kan gebruik worden gemaakt van het kampvuur. Hout voorziet de Kruidenwei aan 15 euro per kruiwagen.

OFYR of houtskool barbecue :
Er is een OFYR aanwezig. Deze kan bij aanvraag gebruikt worden (huur 25 euro), ook hout is hiervoor aanwezig (1 kruiwagen hout is voldoende voor een hele avond). Idem houtskool BBQ (inclusief houtskool).

PARKEERPLAATS :
Er is parkeerplaats voor een 20 tal wagens aan de kruidenwei zelf. De andere wagens worden best op de flanken van het straat geparkeerd.

MUZIEK :
Er is een CD speler (ook USB aansluiting) aanwezig. Dit is echter voor achtergrond muziek. Indien u een zwaardere geluidsinstallatie wenst kan ik daar prijs voor maken of u mag hier ook zelf voor zorgen. Voor een DJ kan ook gezorgd worden. Het is wel niet de bedoeling om na 01h00 ’s nachts nog luide muziek te spelen. Ik vermoed wel dat tot 2h mogelijk is (dit moet ik navragen bij de buren. Er kan wel zachte muziek gespeeld worden tot in de vroege uurtjes.

 

Bestellen