De Casteleer logo

  • Nederlands

DINNER & DISTANCE

UNIEK CONCEPT
Van donderdag tot en met zondag kan u bij De Casteleer een "Dinner & Distance" bestellen. U geeft een bestelling door via de Take Away pagina voor minimum 6 personen en u kan genieten van onze dinner & distance service! 

Heb je iets te vieren? Dat is deze dagen niet zo eenvoudig. Toch mag je een feest of een verjaardag niet zomaar laten passeren. De Casteleer zorgt graag voor het feestmenu! Stel zelf je menu samen voor je familie of vrienden en laat het bij hen thuis afleveren. Aperitieven en tafelen kan dan gezellig samen via skype, zoom, whatsapp, hangouts, enzovoort. Bubbels, knabbels, voor- en hoofdgerecht en dessert vind je in onze take away. Liever wijn dan bubbels? Ook dat kan!

Al onze menu’s zijn eenvoudig op te warmen. Afhalen tussen 16u-18u bij De Casteleer. Levering in groot Kasterlee en Ten Aard aan €4. Levering buiten Kasterlee en Ten Aard aan €8 (met een maximum van 15 km).

Bestel je voor iemand anders? Wil je verrassen? Neem dan een video van 1 minuut op, schrijf een brief of maak een tekening. Bij onze levering aan huis overhandigen we dat graag! 

Gelieve voor 19u de dag voordien te bestellen via deze pagina. Vragen? Contacteer ons!