De Casteleer logo

  • Nederlands

Kruidenwei

Welkom in de Kruidenwei

Midden in hart van de Kempen, verscholen tussen de bossen en velden van Kasterlee, ligt feestweide de Kruidenwei. 

Beleef er een dag om nooit te vergeten en geniet samen met jullie genodigden van deze  uitzonderlijke feestlocatie in volle natuur.

Ooit ontstaan als een startup die biologische kruiden en eetbare bloemen kweekte, werd de kruidenweide al snel door de plaatselijke chefs gevraagd als feestlocatie. Gelegen naast een bos, met weids zicht op de velden, paarden in de buurt, het sanitair in een omgebouwde woonwagen en een ruime en ingerichte tunnelserre roepen de sfeer op van een lange tafel op een Bourgondisch oogstfeest van weleer.

De Kruidenwei  verzorgt jullie feest in samenwerking met de Casteleer, een partner die al jaren garant staat voor dagverse kwaliteit en creativiteit. Samen staan we jullie bij om van jullie moment het beste feest te maken.

Recepties, borrels of ceremonies kunnen in de tuin of bij minder goed weer in de bijhorende serre doorgaan.Zitplaatsen in de serre tot 60 personen. Buiten tot 120 personen.De Casteleer verzorgt de catering ter plaatse of levert hapklaar aan. Er zijn voldoende overnachtingsmogelijkheden in de onmiddellijke omgeving of je kan kamperen in de tuin. Steek het kampvuur maar aan.

Bestellen