De Casteleer logo

BABYONTBIJT

De geboorte van een klein wondertje wordt meestal gevierd met een babyborrel. Wilt u graag eens iets creatievers organiseren? Dan is een uitgebreid babyontbijt een origineel alternatief!

Tijdens een gezellige voormiddag wordt u bij De Casteleer verwend met een heerlijk ontbijt. U wordt direct verwelkomd met een glas vers geperst fruitsap boordevol vitaminen. Alles wordt met zorg en dagverse ingrediënten in huis bereid. Het uitgebreide ontbijtbuffet is voorzien van verschillende soorten broden, zoet en hartig beleg (waaronder salades en marmelades), diverse kazen, Griekse yoghurt en fruityoghurt, verschillende graansoorten, gerookte zalm, vers fruit, pens met appelmoes,… Spek en eitjes worden naar ieders wens bereid. Overheerlijke pannenkoeken worden in de keuken vers gebakken.

Koffie, cappuccino, latte macchiato, warme chocolademelk en thee zijn à volonté inbegrepen gedurende het gehele ontbijt. Wenst u het buffet uit te breiden met nog andere dranken (zoals een glaasje bubbels) of een lekkere taart, dan kan dat aan een meerprijs altijd worden toegevoegd.

Zijn er gasten met een voedselintolerantie of –allergie? Dan vernemen wij dat graag 3 dagen op voorhand, zodat we voor hen lekkere alternatieven kunnen voorzien.

De feestruimte beschikt over een projectiescherm, waarop foto’s van het pasgeboren kindje kunnen worden geprojecteerd. Er is tevens een cadeautafel aanwezig, waarop de meegebrachte suikerbonen en geschenken kunnen worden geplaatst. Het geheel kan aangekleed worden volgens een specifiek thema om het babyontbijt compleet te maken. Voor de kleinste gasten is er een grote tuin met allerlei speeltuigen en een trampoline.

Een babyontbijt is mogelijk voor groepen van 50 tot 230 personen. Voor kleinere of grotere groepen stellen we graag een alternatief voor. Afhankelijk van het seizoen, kunnen er extra zitplaatsen worden toegevoegd op het overdekte terras. Het is tevens mogelijk om een tafelindeling te voorzien, indien u dat wenst.

babyontbijt: €25 p.p

Kinderen tot en met 4 jaar schuiven gratis aan, kinderen van 5 tot 12 jaar betalen €12.